Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":" Je zde uvedeno celost\u00e1tn\u00ed kolo 46. ro\u010dn\u00edk\u016f Matematick\u00e9 olympi\u00e1dy kategorie A, kter\u00e1 se konala 20. \u2013 23. 4. 1997 na Gymn\u00e1ziu v Jev\u00ed\u010dku. Jsou zve\u0159ejn\u011bny zad\u00e1n\u00ed, \u0159e\u0161en\u00ed \u00faloh, seznam v\u00edt\u011bz\u016f a \u00fasp\u011b\u0161n\u00fdch \u0159e\u0161itel\u016f. Sou\u010dasn\u011b jsou uvedeny \u00falohy prvn\u00edho kola Matematick\u00e9 olympi\u00e1dy kategorie A, B, C pro \u0161koln\u00ed rok 1997/1998. "}" data-sheets-userformat="{"2":6530,"4":{"1":2,"2":16777215},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}"> Je zde uvedeno celostátní kolo 46. ročníků Matematické olympiády kategorie A, která se konala 20. – 23. 4. 1997 na Gymnáziu v Jevíčku. Jsou zveřejněny zadání, řešení úloh, seznam vítězů a úspěšných řešitelů. Současně jsou uvedeny úlohy prvního kola Matematické olympiády kategorie A, B, C pro školní rok 1997/1998.