Internet a střední školy - Plch, Roman (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor uv\u00e1d\u00ed mo\u017enosti, kter\u00e9 internet d\u00e1v\u00e1 matematik\u016fm, a nab\u00edz\u00ed str\u00e1nky, kde se daj\u00ed vyhledat informace z historie matematiky. Konference zab\u00fdvaj\u00edc\u00ed se histori\u00ed matematiky \u2013 L-math, Math-history-list. Internetov\u00e9 str\u00e1nky \u2013 e-MATH, EMIS (European Mathematical Information Service), Mathematics Archives, History of Mathematics Home Page, MacTutor History of Mathematics archive."}" data-sheets-userformat="{"2":6530,"4":{"1":2,"2":16777215},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Autor uvádí možnosti, které internet dává matematikům, a nabízí stránky, kde se dají vyhledat informace z historie matematiky. Konference zabývající se historií matematiky – L-math, Math-history-list. Internetové stránky – e-MATH, EMIS (European Mathematical Information Service), Mathematics Archives, History of Mathematics Home Page, MacTutor History of Mathematics archive.