Letní škola matematiky pro učitele SOU - Šarounová, Alena (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Pozv\u00e1nka na Letn\u00ed \u0161kolu matematiky na st\u0159edn\u00edch odborn\u00fdch u\u010dili\u0161t\u00edch po\u0159\u00e1danou odd\u011blen\u00edm matematiky Pedagogick\u00e9ho centra v\u00a0Praze v\u00a0Kostelci nad \u010cern\u00fdmi lesy v roce 1997. Program: aktu\u00e1ln\u00ed ot\u00e1zky v\u00fduky matematiky na SOU, rekrea\u010dn\u00ed matematika, d\u011bjiny matematiky. "}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Pozvánka na Letní školu matematiky na středních odborných učilištích pořádanou oddělením matematiky Pedagogického centra v Praze v Kostelci nad Černými lesy v roce 1997. Program: aktuální otázky výuky matematiky na SOU, rekreační matematika, dějiny matematiky.