Úlohy pro Vás a Vaše žáky - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor zde p\u0159etiskuje v\u00a0origin\u00e1ln\u00edm anglick\u00e9m zn\u011bn\u00ed t\u0159i geometrick\u00e9 \u00falohy, kter\u00e9 \u010dasopisu poskytl Clair Haberman, u\u010ditel st\u0159edn\u00ed \u0161koly z\u00a0No. St. Paul v\u00a0Minnesot\u011b."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Autor zde přetiskuje v originálním anglickém znění tři geometrické úlohy, které časopisu poskytl Clair Haberman, učitel střední školy z No. St. Paul v Minnesotě.