Pozvánka na konferenci Jak učit matematice žáky ve věku 10–16 let: Jak dělají matematiku jinde? - Krátká, Magdalena (Učitel matematiky, 2023)
Pozvánka na celostátní konferenci učitelů matematiky zaměřená na žáky 2. stupně základní školy, přechod mezi 1. a 2. stupněm a přechod mezi základní a střední školou.