Matematická olympiáda pro SOU a SOŠ na Slovensku - Kolbaská, Viera (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek se zab\u00fdv\u00e1 matematickou sout\u011b\u017e\u00ed po\u0159\u00e1danou Metodick\u00fdm centrem v\u00a0Bratislav\u011b. Nejprve jsou zde podrobn\u011b pops\u00e1ny jednotliv\u00e9 kategorie, kter\u00e9 jsou rozd\u011bleny podle v\u011bku a podle S\u0160, kterou \u00fa\u010dastn\u00edci nav\u0161t\u011bvuj\u00ed. \u010cl\u00e1nek d\u00e1le uv\u00e1d\u00ed pro jednotliv\u00e9 kategorie \u00falohy v\u00a0olympi\u00e1d\u011b obsa\u017een\u00e9, v\u010detn\u011b spr\u00e1vn\u00fdch \u0159e\u0161en\u00ed a hodnocen\u00ed, je\u017e byla pro opravu olympi\u00e1dy pou\u017eita."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Článek se zabývá matematickou soutěží pořádanou Metodickým centrem v Bratislavě. Nejprve jsou zde podrobně popsány jednotlivé kategorie, které jsou rozděleny podle věku a podle SŠ, kterou účastníci navštěvují. Článek dále uvádí pro jednotlivé kategorie úlohy v olympiádě obsažené, včetně správných řešení a hodnocení, jež byla pro opravu olympiády použita.