Úlohy o alchymistech - Mída, Jiří (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u00dalohy o transmutace kov\u016f, p\u0159\u00edpravy \"kamene mudrc\u016f\" a \"elix\u00edru \u017eivota\". \u0158e\u0161en\u00ed \u00faloh."}" data-sheets-userformat="{"2":14592,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial","16":10}">Úlohy o transmutace kovů, přípravy "kamene mudrců" a "elixíru života". Řešení úloh.