Pozvánka na 8. ročník česko-slovenské konference o geometrii a grafice - Ferdiánová, Věra; Chodorová, Marie (Učitel matematiky, 2022)
Pozvánka na 8.ročník Česko-Slovenské konference o geometrii a grafice, kterou v letošním roce pořádá katedra algebry a geometrie, Přírodovědecké fakulty, Univerzity Palackého v Olomouci společně s Českou společností pro geometrii a grafiku. Součástí pozvánky je i krátké ohlednutí do minulosti.