Bratislavské Dva dni s didaktikou matematiky - Slavíčková, Mária (Učitel matematiky, 2022)
V príspevku informujeme o hybridne organizovanej konferencii Dva dni s didaktikou matematiky na pôde FMFI UK v Bratislave. Stručne opisujeme pozadie jej vzniku, programovú štruktúru a kľúčové diskutované témy na jej šiestom ročníku.