Matematická slovní úloha: mezi matematikou, jazykem a psychologií: Recenze monografie - Eisenmann, Petr (Učitel matematiky, 2020)
Recenze monografie Matematická slovní úloha: mezi matematikou, jazykem a psychologií (N.Vondrová a kol., 2019, nakl. Karolinum).