Dva dny s didaktikou matematiky 2019 - Kaslová, Michaela (Učitel matematiky, 2019)
Příspěvek informuje o konferenci Dva dny s didaktikou matematiky, která je každoročně pořádána PedF UK v Praze ve spolupráci s SUMA JČMF.