O geometrickém koření 2 - Šarounová, Alena; Hromadová, Jana (Učitel matematiky, 2020)
Tento článek je volným pokračováním stejnojmenného článku, nabízejícího zajímavé ukázky užití jednoduché geometrie v praxi.