Soukromé doučování (nejen) matematiky - Novotná, Gabriela (Učitel matematiky, 2018)
Mnoho žáků chodí na doučování matematiky, mnozí učitelé matematiky ve svém volném čase doučování poskytují. Co o něm ale víme? Soukromé doučování je v České republice poměrně málo probádané, tvoří ale nedílnou součást vzdělávání žáků. Následující článek přináší stručný přehled toho, co by učitele matematiky mohlo o doučování zajímat.