Maturita z matematiky v Bavorsku – zadání úloh a stručný postup řešení, část 2 - Kašparová, Martina; Honzík, Lukáš; Hora, Jaroslav; Pěchoučková, Šárka (Učitel matematiky, 2019)
Příspěvek obsahuje volný překlad maturitní písemné práce z matematiky, která se konala dne 3. 5. 2017 v bavorských gymnáziích, a stručný popis řešení. Představuje jakýsi doplněk k příspěvku "O vzdělávacím systému, maturitě a studiu učitelství matematiky v Bavorsku". Pokračování.