Z aforizmov profesora matematiky - Jedinák, Dušan (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"D. Jedinák přináší výběr z aforismů G. Ch. Lichtenberga, německého profesora matematiky a satirického spisovatele."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">D. Jedinák přináší výběr z aforismů G. Ch. Lichtenberga, německého profesora matematiky a satirického spisovatele.