Reforma matematického vzdelavania a rozvíjanie kľúčových kompetencí žiaka - Sekerák, Jozef (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autor reaguje na připravovanou reformu slovenského školství. Přináší výsledky experimentálního vyučování na škole v Košicích."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Autor reaguje na připravovanou reformu slovenského školství. Přináší výsledky experimentálního vyučování na škole v Košicích.