XIV. Seminář o filozofických otázkách matematiky a fyziky a 29. mezinárodní konference historie matematiky - Bečvářová, Martina (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Reportáž ze semináře a konference, které se konaly 18.-21. 8. 2008 ve Velkém Meziříčí"" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Reportáž ze semináře a konference, které se konaly 18.-21. 8. 2008 ve Velkém Meziříčí