Modernizácia vyučovania matematiky: hrozí populismus, povrchnost, jednostrannosť - Spišiak, Ladislav (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Na Slovensku se chystají změny ve vyučování (nejen) matematiky. Autor se obává "modernizace" matematiky na úkor obsahu a kvality vzdělávání."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Na Slovensku se chystají změny ve vyučování (nejen) matematiky. Autor se obává "modernizace" matematiky na úkor obsahu a kvality vzdělávání.