75 - alebo hry s číslami - Brincková, Jaroslava (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Podle slovenských osnov pro ZŠ se žáci setkávají s jinými číselnými soustavami než je desítková jen výjimečně. Autorka uvádí několik příkladů úloh. Článek je věnovaný prof. Komanovi k 75. narozeninám."" data-sheets-userformat=""2":14754,"4":"1":2,"2":16776960,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Podle slovenských osnov pro ZŠ se žáci setkávají s jinými číselnými soustavami než je desítková jen výjimečně. Autorka uvádí několik příkladů úloh. Článek je věnovaný prof. Komanovi k 75. narozeninám.