Konference: Užití počítačů ve výuce matematiky - Konference, Matematická (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Pozvánka na konferenci učitelů matematiky, zaměřenou na využití počítačů, v Českých Budějovicích ve dnech 10. - 12. 11. 2005."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Pozvánka na konferenci učitelů matematiky, zaměřenou na využití počítačů, v Českých Budějovicích ve dnech 10. - 12. 11. 2005.