Podpora funkčního myšlení žáků (1) - Kropáčková, Alena (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Představy žáků o funkcích nejsou ovlivněny typem předložené definice, ale spíše jsou tvořeny na základě konkrétních příkladů. Některé překážky v pojmotvorného procesu u žáků mohou být redukovány použitím rozmanitých a nestandardních úloh."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Představy žáků o funkcích nejsou ovlivněny typem předložené definice, ale spíše jsou tvořeny na základě konkrétních příkladů. Některé překážky v pojmotvorného procesu u žáků mohou být redukovány použitím rozmanitých a nestandardních úloh.