Místo Bartsche samoobsluha - Zelinka, Bohdan (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Když potřebujeme nějaký matematický vzorec, hodí se Bartshova příručka. Pokud ji však nemáme při ruce, musíme si některé vzorce odvodit - autor to ilustruje na příkladu vzorců pro součty mocnin přirozených čísel."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Když potřebujeme nějaký matematický vzorec, hodí se Bartshova příručka. Pokud ji však nemáme při ruce, musíme si některé vzorce odvodit - autor to ilustruje na příkladu vzorců pro součty mocnin přirozených čísel.