Josef Úlehla - Bečvářová, Monika (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Článek se věnuje osobě Josefa Úlehly - všestrannému a progresivnímu moravskému učiteli."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Článek se věnuje osobě Josefa Úlehly - všestrannému a progresivnímu moravskému učiteli.