Proč jsou učitelé a děti o prázdninách ve škole - Barešová, Monika; Bílá, Alice (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Reportáž z maďarského matematického tábora pro děti a letní školy učitelů. Uvádí i několik úloh z tříd, kterých se účastnily nadané děti."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Reportáž z maďarského matematického tábora pro děti a letní školy učitelů. Uvádí i několik úloh z tříd, kterých se účastnily nadané děti.