Přečetli jsme za vás - Informace, Informace (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Úryvky článků z médií (Respekt, lidivé noviny) o učitelství a učitelích."" data-sheets-userformat=""2":14752,"8":"1":["1":2,"2":0,"5":"1":0 ,"1":0,"2":0,"3":3,"1":1,"2":0,"4":1],"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Calibri","16":11">Úryvky článků z médií (Respekt, lidivé noviny) o učitelství a učitelích.