Recenze: nová učebnice geometrie pro střední školy - Recenze, Recenze (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"V uplynul00fdch 010dasech se objevily celkem t0159i nov00e9 u010debnice geometrie od nakladatelstv00ed PROMETHEUS. Autor u010debnice popisuje a zmi0148uje se i o jejich autorech."" data-sheets-userformat=""2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11">V uplynulých časech se objevily celkem tři nové učebnice geometrie od nakladatelství PROMETHEUS. Autor učebnice popisuje a zmiňuje se i o jejich autorech.