Ze starých učebnic – A - Calda, Emil (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"V 010dasopise byla zavedena nov00e1 rubrika, kter00e1 n00e1m p0159inese v017edy jen n011bkolik 00fatr017ek016f z nep0159ebern00e9ho mno017estv00ed star016100ed literatury ur010den00e9 vychovatel016fm, u010ditel016fm 010di jejich 017e00e1k016fm."" data-sheets-userformat=""2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11">V časopise byla zavedena nová rubrika, která nám přinese vždy jen několik útržků z nepřeberného množství starší literatury určené vychovatelům, učitelům či jejich žákům.