Semináře, školy, konference: historie matematiky pro vyučující na středních školách - Seminář, Matematický (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek n00e1s informuje, 017ee komise pro vzd011bl00e1v00e1n00ed u010ditel016f J010cMF p0159ipravuje pro vyu010duj00edc00ed na st0159edn00edch 0161kol00e1ch ji017e t0159et00ed semin00e10159 z historie matematiky."" data-sheets-userformat=""2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11">Článek nás informuje, že komise pro vzdělávání učitelů JČMF připravuje pro vyučující na středních školách již třetí seminář z historie matematiky.