Řešení trojúhelníku - Vízek, Lukáš (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autor navazuje na 010dl00e1nek V00fduka sinov00e9 a kosinov00e9 v011bty v souvislosti se shodnost00ed troj00faheln00edk016f z roku 2013. Zmi0148uje rozd00edly v00fdkladu v011bt usu, Ssu, sss a sus, kter00e9 jsou v nov00fdch a star00fdch u010denic00edch."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"">Autor navazuje na článek Výuka sinové a kosinové věty v souvislosti se shodností trojúhelníků z roku 2013. Zmiňuje rozdíly výkladu vět usu, Ssu, sss a sus, které jsou v nových a starých učenicích.