Box-ploty v MS Excelu a jejich možné využití ve výuce - Mošna, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek se zab00fdv00e1 zpracov00e1n00edm dat do podoby krabicov00fdch graf016f v MS Excelu. Autor nejprve vysv011btluje princip graf016f, charakteristiky a nakonec vol00ed p015900edklad s vzorov00fdm 0159e0161en00edm."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"">Článek se zabývá zpracováním dat do podoby krabicových grafů v MS Excelu. Autor nejprve vysvětluje princip grafů, charakteristiky a nakonec volí příklad s vzorovým řešením.