Ako spoznávanie kolegov zlepšuje spoznavanie žiakov - Fraasová, Jana; Bachratý, Hynek (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Auto0159i n00e1s seznamuj00ed s v00fdsledky anal00fdzy mezi u010diteli matematiky na t00e9ma Jak pozn00e1v00e1n00ed koleg016f zlep0161uje pozn00e1v00e1n00ed 017e00e1k016f. Uv00e1d00ed p015900edklady z praxe a pr00e1ci s talenty pomoc00ed uv00e1d011bn00fdch metod."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"">Autoři nás seznamují s výsledky analýzy mezi učiteli matematiky na téma Jak poznávání kolegů zlepšuje poznávání žáků. Uvádí příklady z praxe a práci s talenty pomocí uváděných metod.