Softvérová pospora vyučovania metamtiky na základnej škole - Môťovská, Dagmar (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autorka prov00e1d00ed srovn00e1n00ed dvou skupin 017e00e1k016f. Jedna skupina m00e1 v hodin00e1ch matematiky k dispozici informa010dn00ed technologie a druh00e1 je vyu010dov00e1na klasick00fdm zp016fsobem. 017d00e1k016fm jsou zad00e1ny stejn00e9 p015900edklady a podm00ednky. Nakonec autorka doch00e1z00ed k jasn00e9mu z00e1v011bru."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"">Autorka provádí srovnání dvou skupin žáků. Jedna skupina má v hodinách matematiky k dispozici informační technologie a druhá je vyučována klasickým způsobem. Žákům jsou zadány stejné příklady a podmínky. Nakonec autorka dochází k jasnému závěru.