Experimet v geometrii - kresby na chodníku - Kupčáková, Marie (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Modern00ed plastick00e9 v00fdjevy na chodn00edku popisuje autorka pomoc00ed pravidel deskriptivn00ed geometrie. Studenti UHK si vyzkou0161eli, jak00e9 to je, r00fdsovat z00e1kladn00ed obrazce."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"">Moderní plastické výjevy na chodníku popisuje autorka pomocí pravidel deskriptivní geometrie. Studenti UHK si vyzkoušeli, jaké to je, rýsovat základní obrazce.