Jak učit matematice žáky ve věku 10-16 let - Pozvánka, Konference (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Jedn00e1 se o pozv00e1nku na konferenci, tentokr00e1t na t00e9ma Matematika pro v0161echny, kter00e1 se konala 24.-26. 015900edjna 2013 v00a0Litomy0161li. Je zde uvedena webov00e1 adresa, na kter00e9 jsou bli017e016100ed informace a online p0159ihl00e10161ky."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Jedná se o pozvánku na konferenci, tentokrát na téma Matematika pro všechny, která se konala 24.-26. října 2013 v Litomyšli. Je zde uvedena webová adresa, na které jsou bližší informace a online přihlášky.