Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Ve dnech 17.-20. 3. 2013 prob011bhlo v00a0Jihlav011b celost00e1tn00ed kolo 62. ro010dn00edku matematick00e9 olympi00e1dy kategorie A. V00a0tomto 010dl00e1nku je zve0159ejn011bno zad00e1n00ed a 0159e0161en00ed 00faloh, seznam v00edt011bz016f a seznam 00fasp011b0161n00fdch 0159e0161itel016f. Na konci 010dl00e1nku je zve0159ejn011bno zad00e1n00ed prvn00edho kola p015900ed0161t00edho ro010dn00edku Matematick00e9 olympi00e1dy, kategori00ed A, B a C pro 0161koln00ed rok 2013-2014."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Ve dnech 17.-20. 3. 2013 proběhlo v Jihlavě celostátní kolo 62. ročníku matematické olympiády kategorie A. V tomto článku je zveřejněno zadání a řešení úloh, seznam vítězů a seznam úspěšných řešitelů. Na konci článku je zveřejněno zadání prvního kola příštího ročníku Matematické olympiády, kategorií A, B a C pro školní rok 2013-2014.