33. mezinárodní konference historie matematiky - Konference, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek popisuje konferenci, kter00e1 prob011bhla ve dnech 24. a017e 28. srpna 2012 ve Velk00e9m Mezi015900ed010d00ed. Z00fa010dastnilo se j00ed t00e9m011b0159 50 osob, p0159edev016100edm vysoko0161kol0161t00ed pedagogov00e9, st0159edo0161kol0161t00ed u010ditel00e9, doktorandi a studenti. D00e1le se 010dten00e10159 dozv00ed, 010demu byla konference v011bnov00e1na a seznam p0159edn00e10161ek, kter00e9 tvo0159ily jej00ed program."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek popisuje konferenci, která proběhla ve dnech 24. až 28. srpna 2012 ve Velkém Meziříčí. Zúčastnilo se jí téměř 50 osob, především vysokoškolští pedagogové, středoškolští učitelé, doktorandi a studenti. Dále se čtenář dozví, čemu byla konference věnována a seznam přednášek, které tvořily její program.