7. ročník stretnutia českých a slovenských olympionikov - Maračková, Miroslava; Křápek, Milan (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Hlavn00edm c00edlem tohoto sdru017een00ed je vybrat jedno 010desk00e9 a jedno slovensk00e9 0161esti010dlenn00e9 dru017estvo, kter00e1 pak budou vysl00e1na na mezin00e1rodn00ed olympi00e1du. V00a0010dl00e1nku jsou zm00edn011bni sponzo0159i, d00edky kter00fdm byla tato akce, prob00edhaj00edc00ed ve dnech 17.-22. 6. 2012 mo017en00e1. D00e1le je uveden v00fdpis p0159edn00e10161ek, kter00fdch se studenti mohou z00fa010dastnit. Nakonec se dozv00edme slo017een00ed obou t00fdm016f."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Hlavním cílem tohoto sdružení je vybrat jedno české a jedno slovenské šestičlenné družstvo, která pak budou vyslána na mezinárodní olympiádu. V článku jsou zmíněni sponzoři, díky kterým byla tato akce, probíhající ve dnech 17.-22. 6. 2012 možná. Dále je uveden výpis přednášek, kterých se studenti mohou zúčastnit. Nakonec se dozvíme složení obou týmů.