Josef Řehák (1931-2011) - Redakce, Redakce (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Pan Josef 0158eh00e1k byl majitel tisk00e1rny v Blansku, kter00fd podal pomocnou ruku 010dasopisu U010ditel Matematiky v jeho po010d00e1tc00edch. V t00e9to tisk00e1rn011b se tiskne tento 010dasopis ji017e 18 let. Pan Josef 0158eh00e1k byl v017edy vst015900edcn00fd a v za010d00e1tc00edch nab00eddl cenn00e9 rady. Bohu017eel v roce 2011 zem0159el. Tento 010dl00e1nek je vzpom00ednkou na n011bj a uct011bn00edm jeho pam00e1tky."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"">Pan Josef Řehák byl majitel tiskárny v Blansku, který podal pomocnou ruku časopisu Učitel Matematiky v jeho počátcích. V této tiskárně se tiskne tento časopis již 18 let. Pan Josef Řehák byl vždy vstřícný a v začátcích nabídl cenné rady. Bohužel v roce 2011 zemřel. Tento článek je vzpomínkou na něj a uctěním jeho památky.