Jak učit matematice žáky ve věku 10-16 let - Dittrich, Jiří; Kott, Dalibor (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Celost00e1tn00ed konference prob011bhla v Litomy0161li ve dnech 20.-22.10. 2011. 010cl00e1nek nab00edz00ed v00fdpis p0159edn00e10161ek, kter00e9 tvo0159ili hlavn00ed program t00e9to konference. V z00e1v011bru je okomentov00e1n celkov00fd 00fasp011bch konference."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"">Celostátní konference proběhla v Litomyšli ve dnech 20.-22.10. 2011. Článek nabízí výpis přednášek, které tvořili hlavní program této konference. V závěru je okomentován celkový úspěch konference.