VII. letní škola s didaktikou matematiky 2011 - Fuchs, Eduard; Olšáková, Věra (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Letn00ed 0161kola se ve dnech 21.8-23.8.2011 poprv00e9 konala v Praze, a to konkr00e9tn011b na Z00e1kladn00ed 0161kole Karla 010capka v Praze 10. 010cl00e1nek poskytuje seznam p0159edn00e10161ek a pracovn00edch d00edlen, kter00e9 byly n00e1pln00ed programu. V00edce ne017e 40 00fa010dastn00edk016f bylo jako ji017e tradi010dn011b spokojeno."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"">Letní škola se ve dnech 21.8-23.8.2011 poprvé konala v Praze, a to konkrétně na Základní škole Karla Čapka v Praze 10. Článek poskytuje seznam přednášek a pracovních dílen, které byly náplní programu. Více než 40 účastníků bylo jako již tradičně spokojeno.