Omluva - Leischner, Pavel (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek opravuje chybu z00a0d015900edv011bj016100edho 010dl00e1nku ze stejn00e9ho ro010dn00edku t00e9ho017e autora pod n00e1zvem Silvestrovsk00e9 rozj00edm00e1n00ed o ekvivalenci geometrick00fdch v011bt, upozor0148uje na 0161patn011b vypln011bnou jednu bu0148ku pravdivostn00ed tabulky."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek opravuje chybu z dřívějšího článku ze stejného ročníku téhož autora pod názvem Silvestrovské rozjímání o ekvivalenci geometrických vět, upozorňuje na špatně vyplněnou jednu buňku pravdivostní tabulky.