Je možné si matematiku představit? - Kuráňová, Silvie (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek popisuje mo017enosti PDF dokumentu pro dynamickou prezentaci 3D model016f z00a0diferenci00e1ln00edho po010dtu funkc00ed v00edce prom011bnn00fdch pro lep016100ed p0159edstavu prostorov00fdch jev016f. D00e1le jsou zm00edn011bny p0159edn00e10161ky, na kter00fdch byla tato technologie pou017eita, jak s00a0p0159ipraven00fdmi prezentacemi pracovat a co si o tomto zp016fsobu v00fdkladu mysl00ed samotn00ed studenti, kte015900ed se p0159edn00e10161ek z00fa010dastnili."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":[null,2,0],"15":"Arial"">Článek popisuje možnosti PDF dokumentu pro dynamickou prezentaci 3D modelů z diferenciálního počtu funkcí více proměnných pro lepší představu prostorových jevů. Dále jsou zmíněny přednášky, na kterých byla tato technologie použita, jak s připravenými prezentacemi pracovat a co si o tomto způsobu výkladu myslí samotní studenti, kteří se přednášek zúčastnili.