Logaritmus ve výuce matematiky - Hrubý, Dag (Učitel matematiky, 2026)
Článek stručně charakterizuje genetický přístup ve výuce a ukazuje, jak by bylo možné tento přístup využít v případě zavedení pojmu logaritmus ve výuce matematiky na střední škole..