Setkání učitelů matematiky na gymnáziích - Setkání, Učitelské (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Setk00e1n00ed bylo v z00e1015900ed 2006 a 010dl00e1nek popisuje pr016fb011bh i program, kter00fd po0159adatel00e9 p0159ipravili pro 00fa010dastn00edky."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Setkání bylo v září 2006 a článek popisuje průběh i program, který pořadatelé připravili pro účastníky.