Honeywell českým učitelům matematiky a fyziky - Jáchim, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Spole010dnost Honeywell poskytla 4 u010ditel016fm matematiky a fyziky z 010cesk00e9 republiky stipendium a umo017enila jim 00fa010dast ve vzd011bl00e1vac00edm programu Vesm00edrn00e9 akademie v Rocket Centru v USA. 010cl00e1nek popisuje pr016fb011bh i z00e1017eitky 010desk00e9 v00fdpravy (simulace bezt00ed017en00e9ho stavu, pohyb na m011bs00edci, katapult00e1017e, v00fdroba model016f raket, n00e1v0161t011bva muzea v are00e1lu Space Campu)."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Společnost Honeywell poskytla 4 učitelům matematiky a fyziky z České republiky stipendium a umožnila jim účast ve vzdělávacím programu Vesmírné akademie v Rocket Centru v USA. Článek popisuje průběh i zážitky české výpravy (simulace beztížného stavu, pohyb na měsíci, katapultáž, výroba modelů raket, návštěva muzea v areálu Space Campu).