Jak učit matematice žáky ve věku 10-16 let.: Matematika pro každého - matematika pro všechny - Krátká, Magdalena (Učitel matematiky, 2025)
Pozvánka na celostátní konferenci učitelů matematiky, která se zaměřuje na výuku na 2. stupni ZŠ, na období přechodu žáka z 1. na 2. stupeň a přechodu žáka ze ZŠ na SŠ.