XIII. Seminář o filosofických otázkách matematiky a fyziky a 27. mezinárodní konference historie matematiky - Seminář, Matematický (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek popisuje pr016fb011bh semin00e10159016f, kter00fd se uskute010dnil v srpnu 2006 ve Velk00e9m Mezi015900ed010d00ed, kter00e9ho se z00fa010dastnilo 60 osob, p0159ev00e1017en011b u010ditel00e9 ze Z0160, S0160, V0160 a n011bkolik doktorand016f). Na tento semin00e10159 voln011b nav00e1zala konference o historii matematiky. Na konci textu je seznam p0159edn00e10161ek, kter00e9 tvo0159ily hlavn00ed program."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek popisuje průběh seminářů, který se uskutečnil v srpnu 2006 ve Velkém Meziříčí, kterého se zúčastnilo 60 osob, převážně učitelé ze ZŠ, SŠ, VŠ a několik doktorandů). Na tento seminář volně navázala konference o historii matematiky. Na konci textu je seznam přednášek, které tvořily hlavní program.