Informace o Dvou dnech s didaktikou matematiky - Informace, Informace (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Odkaz na internetovou str00e1nku, kde prob00edh00e1 registrace a dal016100ed informace o konferenci Dva dny s didaktikou matematiky."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Odkaz na internetovou stránku, kde probíhá registrace a další informace o konferenci Dva dny s didaktikou matematiky.