Informace o kurzech ESF - Informace, Informace (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Odkaz na internetovou str00e1nku, kde prob00edh00e1 registrace a dal016100ed informace o kurzu Pod00edl u010ditele matematiky Z0160 na tvorb011b 0161koln00edho vzd011bl00e1vac00edho programu."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Odkaz na internetovou stránku, kde probíhá registrace a další informace o kurzu Podíl učitele matematiky ZŠ na tvorbě školního vzdělávacího programu.