Josef Molnár: Rozvíjení prostorové představivosti (nejen) ve stereometrii - Schubertová, Slavomíra (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek je recenz00ed publikace Rozv00edjen00ed prostorov00e9 p0159edstavivosti (nejen) ve stereometrii, ve kter00e9 autor uv00e1d00ed ne jenom v00fdsledky sv00fdch pedagogick00fdch v00fdzkum016f, ale seznamuje 010dten00e10159e se z00e1v011bry a doporu010den00edm i jin00fdch pedagog016f. Recenze vyzdvihuje v00fdznamnost t00e9to publikace a popisuje strukturu kn00ed017eky i n011bkter00e9 zaj00edmav00e9 pozn00e1n00ed, kter00e9 jsou v n00ed popisov00e1ny."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek je recenzí publikace Rozvíjení prostorové představivosti (nejen) ve stereometrii, ve které autor uvádí ne jenom výsledky svých pedagogických výzkumů, ale seznamuje čtenáře se závěry a doporučením i jiných pedagogů. Recenze vyzdvihuje významnost této publikace a popisuje strukturu knížky i některé zajímavé poznání, které jsou v ní popisovány.